Camila de Zinger en Marcel de Wit bezegelen de overname van de praktijk
Camila de Zinger en Marcel de Wit bezegelen de overname van de praktijk ((Foto: aangeleverd))

Overname Tandprothetische Praktijk M. de Wit

  Bedrijf in Beeld

PURMEREND- Vanaf 1 januari gaat Tandprothetische Praktijk M. de Wit aan het Looiersplein verder als Camila Prothetische Mondzorg. Camelia de Zinger heeft de praktijk, al 23 jaar een vertrouwd adres in Purmerend, overgenomen van Marcel de Wit. Ze is zeker geen vreemde voor de patiënten; de tandtechnisch specialist en tandprotheticus werkt al tien jaar in de praktijk. Er verandert voor de patiënten dus niets, ze komen terecht in hetzelfde vertrouwde team.

Voor Marcel de Wit geeft het overdoen van de praktijk in Purmerend wat rust. Hij heeft nog verschillende praktijken in Amsterdam-Noord en wil zich daar meer op concentreren. "Ik zit nu 43 jaar in het vak, de praktijk in Purmerend heb ik al 23 jaar. Ik word wat ouder en wil het wat rustiger aan gaan doen. Voor de bedrijven in Amsterdam verandert er dus niets. Het is ook wel mooi het stokje zo door te geven aan iemand die nog aan het begin staat. Purmerend heeft een heel competent team en zal prima onder Camila doordraaien."

Vertrouwen

Camila kijkt er erg naar uit zelfstandig te zijn. Na negen jaar studie, tien jaar praktijkervaring, waarvan een flink gedeelte als hoofdbehandelaar op het Looiersplein, valt alles nu op zijn plek. "De positieve feedback van onze patiënten in al die jaren, de kwaliteit die wij bieden en ons sterke team geeft mij al het vertrouwen dat je nodig hebt om deze stap te maken. Uiteraard ben ik blij dat Marcel mij de mogelijkheid geeft om dit mooie bedrijf voort te zetten. Ik heb er ongelooflijk veel zin in", aldus Camila. Marcel de Wit behandelt voornamelijk in de praktijk in Amsterdam, waardoor Camila eigenlijk al haar stempel heeft weten te drukken op de bedrijfsvoering in Purmerend. Op de naamswijziging na zullen de patiënten er dus niets van merken.

Meer berichten