Dorien, Tessa en Marcel Mastenbroek bij de testopstelling van Gayko.
Dorien, Tessa en Marcel Mastenbroek bij de testopstelling van Gayko. (Foto: aangeleverd)

Denhil Kozijn- en Geveltechniek helpt bij inbraakpreventie

  Bedrijf in Beeld

PURMEREND - Elke drie minuten wordt er ergens ingebroken in Nederland. Het loont dus te letten op de kwaliteit van het hang- en sluitwerk in deuren en kozijnen. Bij Denhil Kozijn- en Geveltechniek weten ze daar alles van. Hun leverancier van kunststof kozijnen Gayko staat met stip op nummer 1 als het gaat om gepatenteerde oplossingen voor betere beveiliging van kunststof kozijnen. En voor wie dat met eigen ogen en handen wil ervaren kan terecht in de showroom in de Baanstee-Oost waar het inbraakgereedschap altijd klaar ligt om de proef op de som te nemen.

"Gayko steekt met kop en schouders boven alles uit", aldus het echtpaar Dorien en Marcel Mastenbroek. Zij zijn sinds 2012 eigenaar van het in 1996 opgerichte Denhil en werken in de zaak samen met hun twee dochters Tessa en Kim en schoonzoon Jurriën in de montage: een echt familiebedrijf. "Niet alleen qua inbraakwering maar ook qua comfort en aanbod onderscheidt deze fabrikant zich."

Kunststof kozijnen in Nederland moeten voldoen aan het PolitieKeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en inbraakklasse IBW2. "Dan verwacht je dat het veilig is", stelt Marcel. "Maar die technieken zijn al lang achterhaald. De inbrekers hebben namelijk een manier ontwikkeld om de ramen simpel open te krijgen." De Gayko kozijnen zijn voorzien van een hang- en sluitsysteem dat het nagenoeg onmogelijk maakt het open te breken. Bij de proefopstelling in de showroom kunnen klanten zelf een poging tot inbraak doen in een Gayko draaikiepraam en een ander draaikiepraam (met keurmerk).

Gayko biedt zelfs vijf gradaties in beveiliging. Marcel: "Een opendraaiend raam op de begane grond is kwetsbaarder dan een raam op de eerste verdieping. Wij bieden met Gayko een maatkostuum in kozijnen voor elke woning zodat je op posities waar dat belangrijk is een hogere inbraakbeveiliging hebt. Dat is echt uniek." Daarnaast biedt Gayko een heel hoge afwerkingskwaliteit en een speciale behandeling tegen corrosie. "Wanneer mensen bij ons een servicecontract afnemen garanderen wij zelfs vijftien jaar garantie op het hang- en sluitwerk en op de functionaliteit."

Gayko staat open voor nieuwe ontwikkelingen en luistert goed naar de markt en de dealers. Zo hebben zij nu een in Nederland erg gewilde gladde, matte folie geïntroduceerd in een mooi palet van gangbare kleuren. Dorien. "Deze folie is krasvast en vuilafstotend, ook daarin zie je weer de kwaliteit. Over alles is nagedacht. Mensen kunnen dat in onze showroom vanzelfsprekend komen bekijken. We nemen altijd uitgebreid de tijd om alles te laten zien en uit te leggen."

Denhil Kozijn- en Geveltechniek, Impuls 65, Purmerend. Geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Zaterdag geopend tot 16.00 uur.

Meer berichten