Extra voorjaar bij EP:Beerepoot

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

REGIO - In deze bijzondere tijd krijgen klanten van EP:Beerepoot een extra beetje voorjaar! Een extra voordeel waarvan het zonnetje gaat schijnen, speciaal voor dat extra speciale vakantiegevoel. We leven deze speciale periode meer in en om het huis. En aangezien dat niet altijd even gemakkelijk is, heeft EP:Beerepoot wel en heel mooi 'gratis extraatje' voor de klant met een waarde oplopend tot 999 euro.

Bij aankoop van geselecteerde producten ontvangen klanten nu tijdelijk iets extra’s voor een beetje extra voorjaar. Bijvoorbeeld een JBL of Sonos-speaker voor heerlijke zomerse klanken of een Grill Guru kamado BBQ, voor dat extra speciale vakantiegevoel.

Een geslaagde barbecue begint met het juiste materiaal. Op de eerste etage van EP:Beerepoot in Hoorn is alles te vinden wat hiervoor nodig is. Kamado barbecues in alle vormen en maten staan klaar; Grill Guru, Big Green Egg, Kamado Joe en The Bastard. Het keramiek zorgt ervoor dat de temperatuur tot op de graad nauwkeurig te regelen is. Maak in een handomdraai overheerlijke, malse vlees-, vis- of groentegerechten met de pure BBQ-smaak, dus ga grillen, bakken, stoven en roken. De juiste accessoires vergroten het BBQ-plezier, dragen bij aan de veiligheid en bieden nieuwe kookmogelijkheden. Naast tangen, grijpers, plate setters en pizzastenen, kunnen klanten bij EP:Beerepoot terecht voor houtsnippers, pannen, lighters, sauzen, rubs en diverse soorten houtskool. Ook paletgrills zijn recent aan het assortiment toegevoegd.

Benieuwd naar het extraatje? Bekijk snel de folder in de bijlage of kom langs in een van de vestigingen. De winkel in Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.