Laatste kans om in Rietland te wonen!

Partnerbijdrage
Mom and daughter on the river bank at sunset
Mom and daughter on the river bank at sunset (Foto: Evgenia Tiplyashina - stock.adobe.com)

HEERUHUGOWAARD – Gebiedsontwikkelaar BPD Ontwikkeling start 3 november 2020 met de verkoop van 11 kavels in veld 16. Rietland is een wijk met een groen karakter en veel water, zoals slootjes, waterplassen en een natuurwal. Ook zijn er diverse speeltuintjes en trapveldjes aanwezig.

Start 3 november

In veld 16 worden 11 kavels aangeboden, de achtertuinen liggen aan het water en hebben een gunstige zonligging op het zuidoosten. Met kavelgroottes van circa 658 tot 804 m2 kan je hier een eigen woning (laten) bouwen met maar liefst 300 m2 aan woonoppervlakte. Heb jij er altijd al van gedroomd je eigen huis te bouwen? Dit is je laatste kans in Rietland. Koopsommen vanaf € 278.000,- k.k. Dinsdag 3 november start de online inschrijving en komt alle verkoopdocumentatie online beschikbaar via: www.broekhorn.com. De inschrijving sluit op 13 november om 17.00 uur.

Broekhorn

Broekhorn is de nieuwbouwlocatie tussen Broek op Langedijk en Heerhugowaard, aan het kanaal Alkmaar(Omval)-Kolhorn. De nieuwbouwwijk is verdeeld over drie deelgebieden. De eerste twee deelgebieden Havenkwartier en Parkhof, de haven en het havengebouw zijn al geruime tijd gereed en bewoond. In 2016 is begonnen met de ontwikkeling van het laatste deelgebied ‘Rietland’. Hier zijn al zo’n 240 woningen gebouwd. Begin volgend jaar wordt gestart met de bouw van de laatste 39 projectmatige woningen in veld 17 & 18, de laatste fase in plandeel Rietland. De gehele wijk wordt naar verwachting in 2022 opgeleverd zijn.

Projectwebsite: www.broekhorn.com.