Huiskamerconcert met Wies over liefde

  Nieuws
Het concert gaat over liefde. (Foto: Rob Verhagen)
Het concert gaat over liefde. (Foto: Rob Verhagen) (rodi.nl)

ZUIDOOSTBEEMSTER - “Het is zoveel beter om de liefde op te schrijven dan alleen maar te bedrijven.” Woensdagavond 4 april komt Wies theatraal en muzikaal, met Nederlandstalige rauwe pop-poëzie, in een huiskamer in Zuidoostbeemster een concert over de liefde verzorgen.

De avond met Wies gaat over... liefde. Wies’ liefde voor dansende noten, haar liefde voor de stem, haar liefde voor muziek, teksten, poëzie, kleinkunst en rock & roll, haar liefde voor jazz, blues & Afrikaanse muziek, haar liefde voor mannen, haar liefde voor dieren, liefde voor doorzetten en hard werken, liefde voor herinneringen van vroeger en de liefde om zo veel mogelijk nieuwe te maken, liefde voor haarzelf en de onvolmaaktheden die zij heeft. Liefde voor wat oud is en verweven raakt met nieuw en de liefde om muziek te maken en langzaamaan alles te delen wat zij liefheeft.
Daarop en daaromheen draaien de Nederlandstalige teksten van ‘Wies en de Liefde’. Wies’ teksten worden in veel verschillende stijlen muziek begeleid door haar band: Ton Nieuwenhuizen (bas), Wouter Mooy (gitaar) en Andries Eleveld (drums/percussie).
Dit huiskamerconcert vindt woensdag 4 april om 20.30 plaats. De kamer is om 20.00 uur open en de prijs bedraagt 13,50 euro, inclusief koffie/thee en een pauzedrankje. Reserveren kan per e-mail, via: info@wiewatwaarop49.nl of tel.: 06-54667049.

Meer berichten