Cursus mindful mediteren - in 5 stappen naar verlichting

  Nieuws

DE RIJP - Karin en Robert Gilhuijs gaan dinsdagavond 4 september op brede school De Pauw van start met de cursus mindful mediteren en de 5 stappen naar verlichting. Een cursus over de weg van innerlijke rust, verandering, loslaten en verbinding, die deelnemers in 5 stappen naar verlichting probeert te leiden.
"Als we het over verlichting hebben, dan hebben we het over de geestelijke weg die wij allen te gaan hebben, maar ook over de fysieke weg van verlichting, zoals verlichting van pijn, emoties en ziekten", vertelt Robert. "In deze cursus gaan we deelnemers met meditatieoefeningen leren hoe ze los kunnen komen van gedachten en lichaam en laten we ze ervaren hoe het verder helpt in het leven. Meditatie zorgt voor innerlijke rust en voor heling van lichaam en geest."
Er gaat geoefend worden met verschillende meditatieoefeningen die op een stoel plaatsvinden. Ervaring is niet nodig. De cursusdata zijn dinsdag 4, 11, 18, 25 september en 2 oktober van 19.30 uur tot 21.30 uur. Voor verdere informatie en/of opgave deelname kijk op: www.karoszorg.nl of tel.: 0223-522149. Brede school De Pauw is gevestigd aan Jan Ploegerlaan 1 in De Rijp.

Meer berichten