Rommelmarkt in Schuilkerk Middenbeemster

Nieuws
De Schuilkerk in Middenbeemster. (Foto: Schuilkerk Beemster)
De Schuilkerk in Middenbeemster. (Foto: Schuilkerk Beemster) rodi.nl

MIDDENBEEMSTER - Beemster Vertoeving houdt zaterdag 22 september een rommelmarkt in het enigszins verscholen kerkje in Middenbeemster. Met de rommelmarkt willen zij inkomsten genereren voor een nieuwe start van deze Beemster Schuilkerk.

Hierbij denkt de Beemster Vertoeving aan de restauratie van de kerk en verbouwing van de bijgebouwen tot moderne woningen om zo te komen tot een levendige gemeenschap. De Schuilkerk met de woningen wordt dan een kern van activiteiten op het gebied van zingeving, cultuur en ontmoeten voor de gehele Beemster bevolking. Tijdens de rommelmarkt kunnen mensen zich via een diapresentatie hiervan op de hoogte stellen. Er is deze dag ook koffie en thee met zelfgemaakte taart.
Wie spullen heeft waar hij vanaf wil en de opbrengst aan de Beemster Schuilkerk gunt, kan deze afleveren. Dit kan vrijdagavond 14 september tussen 18.00 en 20.00 uur of zaterdagochtend 15 september tussen 10.00 en 12.00 uur bij de Beemster Schuilkerk. Jaap Slagt staat op die tijdstippen klaar om de spullen in ontvangst te nemen. Voor vragen is hij te bereiken via tel.: 06-31758979. De rommelmarkt zaterdag 22 september duurt van 10.00 tot 15.00 uur en de entree is gratis. De Beemster Schuilkerk bevindt zich op Middenweg 86 in Middenbeemster.