Muziek aan de Middenweg: op naar 2019 - Publiek blijft lovend spreken over festival

  Nieuws
Nog even terug naar 19 augustus jongstleden, in dit geval naar het optreden van Dirty Ol'Men, op een van de locaties aan de Middenweg. (Foto: John Bontje)
Nog even terug naar 19 augustus jongstleden, in dit geval naar het optreden van Dirty Ol'Men, op een van de locaties aan de Middenweg. (Foto: John Bontje) (rodi.nl)

BEEMSTER - Om met de deur in huis te vallen, zondag 18 augustus 2019 wordt de eerstvolgende Muziek aan de Middenweg gehouden. Het publiek van de editie van vorige week zondag heeft de organisatie een dusdanig hart onder de riem gestoken, dat ze zich gesterkt en gemotiveerd voelen om een vervolg aan te kondigen.
"Het publiek heeft gesproken", refereert Erika Nannings aan de binnengekomen lovende reacties na de recente editie van het festival. "Er is afgelopen Muziek aan de Middenweg op 19 augustus een statement gemaakt. Het publiek kwam, zong en overwon en gaf gezien de grote opkomst en een mooie opbrengst van de collectebussen een heel duidelijk signaal af. Ook de ondersteuning door de sponsoren mag hierbij niet onbenoemd blijven", aldus Nannings.

Duidelijk gebaar


Het betekent geenszins dat de 17e editie in 2019 financieel in kannen en kruiken is. Wel is hiermee door het publiek een duidelijk gebaar afgegeven en heeft hiermee het bestuur van Muziek aan de Middenweg een hart onder de riem gestoken. Zij voelen zich hierdoor gesterkt en gemotiveerd om de voorbereidingen voor volgend jaar in werking te stellen.

Geschiedenis


Of het record samenzang met Sjors van der Panne van het legendarische nummer 'Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder' van 2016 verbroken is. Nanninga: "Onofficieel zeer zeker. Er is met deze editie wederom geschiedenis geschreven. Muziek aan de Middenweg is onlosmakelijk verbonden aan de Beemster en is hier niet meer uit weg te denken. Laat iedereen zondag 18 augustus 2019 alvast in de agenda zetten", adviseert Erika.

Meer berichten