Inschrijving Beemster8loop geopend

  Nieuws
Deelnemers aan de Beemster8loop in het avondlicht. (Foto: Beemster8loop)
Deelnemers aan de Beemster8loop in het avondlicht. (Foto: Beemster8loop) (rodi.nl)

MIDDENBEEMSTER - De Beemster8loop is een nieuwe hardloopuitdaging in de Beemster. De loop vindt zaterdagavond 10 november plaats en de af te leggen afstand voor de hardlopers is, de naam van de loop zegt het al, 8 kilometer. De organisatie ligt in handen van de Stichting Beemstermasters, organisator van de Beemster Erfgoed Marathon.
"Het belooft een unieke ervaring voor hardlopers te worden, waarbij de nadruk op gezelligheid en verlichting ligt", aldus de organisatie. De deelnemers starten vanaf 20.00 uur in groepen vanaf Brasa Beemster en lopen de 8 kilometer rondom het centrum van Middenbeemster. De organisatie streeft naar 888 deelnemers en verzoekt de lopers zichzelf met goede verlichting uit te rusten. Na afloop kunnen ze genieten van de prestatie, muziek en gezelligheid. Inschrijving is mogelijk via www.beemstererfgoedmarathon.nl/beemster8loop. Deelnemers betalen 17,50 euro om mee te doen, inclusief één consumptie en snack.
De organisatie streeft naar veel verlichting onderweg en verzoekt de bewoners uit Middenbeemster de lopers aan te moedigen door de tuinverlichting tijdens de marathon aan te zetten. De parcourskaart is beschikbaar op www.beemstererfgoedmarathon.nl/beemster8loop.

Meer berichten