Het publiek heeft gesproken bij Muziek aan de Middenweg

  Nieuws
Gezelligheid tijdens Muziek aan de Middenweg. (Foto: Eric Gerth)
Gezelligheid tijdens Muziek aan de Middenweg. (Foto: Eric Gerth) (rodi.nl)

MIDDENBEEMSTER - Er is afgelopen Muziek aan de Middenweg, zondag 19 augustus, een statement gemaakt. "Het publiek kwam, zong en overwon en gaf gezien de grote opkomst en een mooie opbrengst van de collectebussen een heel duidelijk signaal af. Ook de ondersteuning door de sponsoren mag hierbij niet onbenoemd blijven", aldus het bestuur van het muziekevenement in Middenbeemster. "Het mag niet stil worden in Beemster!"

"Dit betekent niet dat de zeventiende editie van Muziek aan de Middenweg in 2019 financieel in kannen en kruiken is. Wel is hiermee door het publiek een duidelijk gebaar afgegeven. Zij hebben hiermee het bestuur van Muziek aan de Middenweg een hart onder de riem gestoken. Het bestuur voelt zich hierdoor gesterkt en gemotiveerd om de voorbereidingen voor zondag 18 augustus volgend jaar in werking te stellen."
"Of het record samenzang met Sjors van der Panne van het legendarische nummer: 'Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder' van 2016 verbroken is, is onofficieel zeer zeker. Er is met deze editie wederom geschiedenis geschreven. Muziek aan de Middenweg is onlosmakelijk verbonden aan Beemster en is hier niet meer uit weg te denken."

Meer berichten