Liefde bij 'Uit! aan het Marktplein'

  Nieuws
Een ode aan de liefde met Peter van Vleuten en Helen Botman. (Foto: ENMT)
Een ode aan de liefde met Peter van Vleuten en Helen Botman. (Foto: ENMT) (rodi.nl)

BEEMSTER - Liefde is waar het om draait bij 'Uit! aan het Marktplein' dat zondag 30 september plaatsvindt. Liefde voor theater, liefde voor muziek en liefde voor cultuur! Dat bindt 'Onder de Linden' en 'De Beemster Keyser'. Deze organisaties presenteren rondom het marktplein in Middenbeemster hun programma voor het komende seizoen.

Tijdens Uit! aan het Marktplein brengen singer-songwriters Helen Botman (La Luna) en Peter van Vleuten met hun nieuwe programma 'Love Letters - Straight From The Heart' een ode aan de liefde via songs, verhalen, beroemde liefdesbrieven en anekdotes - een vertelconcert, in De Keyserin. Cabaretier Janneke de Bijl (cammaretten winnares 2017) toont haar kwaliteiten in 'Onder de Linden'. Janneke studeerde af als filosoof met een scriptie over humor en begon daarna de Theateropleiding Selma Susanna die zij in 2012 cum laude afrondde.
In 'De Keyserkerk' is een bluesbeleving met de 'Tribute to the Blues Band'. Het repertoire bestaat uit klassiekers van de beginjaren tot aan hedendaags werk. Denk hierbij aan artiesten zoals Eric Clapton, BB King, Jeff Healey, Stevie Ray Vaughan, Rory Gallagher, Gary Moore, John Mayer en Brainbox. Na afloop van de concerten is er een nazit met soep, stokbrood en kruidenboter in de foyer van De Keyserin.
'Uit! aan het Marktplein' vangt aan om 14.00 uur. De entree is 15 euro voor drie voorstellingen/concerten, inclusief soep. Reserveren via www.onderdelinden-beemster.nl.

Meer berichten