Rockkoor Let`s Rock houdt open repetitie

  Nieuws
Het koor trad eerder dit jaar op tijdens het korenfestival in Paradiso. (Foto: aangeleverd)
Het koor trad eerder dit jaar op tijdens het korenfestival in Paradiso. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ZUIDOOSTBEEMSTER - Rockkoor Let's Rock houdt woensdag 26 september een open repetitie in buurthuis De Boomgaard in Zuidoostbeemster. Let’s Rock kan nog steeds nieuwe leden gebruiken, mannen zijn extra welkom!
Let’s Rock, o.l.v. dirigent/arrangeur Peter Wagenaar, bereidt zich voor op het optreden op zondag zondag 17 februari 2019 in P3 en op 16 maart 2019 op in de theatervoorstelling 'De Bende van Beuving' van Ernest Beuving in De Purmaryn. Nieuwe leden doen mee aan deze optredens!
Het koor treedt op met een eigen live band. Deze is zoveel mogelijk aanwezig op de repetities. Als je zin hebt om te zingen in een mooi koor, dan is het aan te raden om 26 september langs te komen en vrijblijvend kennis te maken. En als de kennismaking je bevalt, kun je tot eind van dit jaar voor € 25,- meezingen. Daarna beslis je of je lid wilt blijven.

Repertoire

Zoals de naam al doet vermoeden, zingt Let's Rock alleen rockmuziek. Het repertoire groeit nog steeds. Het is niet alleen hard repeteren, maar ook en vooral plezier hebben in het koor. Na de repetitie kan je in het buurthuis terecht voor een gezellige nazit.
Voor verdere informatie kijk op: www.rockkoorletsrock.nl of via facebook.

Meer berichten