Roofvogels van dichtbij bewonderen bij Roofvogelcentrum Beemster

  Nieuws
Deze uil is misschien wel te bewonderen bij Roofvogelcentrum Beemster... (Foto: Roofvogelcentrum Beemster)
Deze uil is misschien wel te bewonderen bij Roofvogelcentrum Beemster... (Foto: Roofvogelcentrum Beemster) (rodi.nl)

MIDDENBEEMSTER - Bij Roofvogelcentrum Beemster kunnen vogelliefhebbers roofvogels en uilen van dichtbij bewonderen. Bezoekers staan oog in oog met de vogels en kunnen ze bijna aanraken. Het roofvogelcentrum is dit jaar nog een paar zondagen open voor publiek. De laatste dag is zondag 30 september.
Een bezoek aan het roofvogelcentrum kan een prachtige mogelijkheid zijn om de mooiste foto's te maken. Zij hebben diverse uilen soorten, haviken, buizerds en valken. Tevens krijgen bezoekers een educatieve rondleiding. Het centrum vangt ook gewonde roofvogels en uilen op om na revalidatie weer in de natuur uit te zetten.
Roofvogelcentrum Beemster is dit jaar nog een paar zondagen open voor publiek. De laatste kans om het centrum te bezoeken is zondag 30 september. Hierna volgt een winterstop en zijn zij weer vanaf april volgend jaar geopend. De openingstijden zijn zondag van 13.00 tot 16.00 uur. De entree bedraagt 2,50 euro. Roofvogelcentrum Beemster bevindt zich op Volgerweg 14 in Middenbeemster.

Meer berichten