Poppentheater en concertpianiste openen seizoen Onder de Linden

  Nieuws
Aladdin. (Foto: Onder de Linden)
Aladdin. (Foto: Onder de Linden) (rodi.nl)

MIDDENBEEMSTER - Na een drukke periode waarin Onder de Linden in Middenbeemster een renovatie onderging, is het nu weer tijd om het winterseizoen te starten. Zaterdag 6 oktober komt het poppentheater Koekla met de kindervoorstelling ‘Aladdin’. Zondag 7 oktober is er een concert van pianiste Vivianne Cheng.

Aladdin is een sprookje uit duizend-en-een-nacht in een eigentijds jasje. In een combinatie van poppenspel, goochelkunst en nieuwe media, zoals animatie en projectie, neemt Poppentheater Koekla het publiek mee op reis van Oost naar West en viceversa. Met speciaal gecomponeerde muziek en poppen komt dit oosterse sprookje tot leven in een familievoorstelling voor iedereen vanaf vier jaar. Het stuk begint om 14.30 uur en de entree bedraagt 8 euro

Pianoconcert
Zondagmorgen 7 oktober geeft de pianiste Vivianne Cheng in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam een concert. Zij is volgens Onder de Linden een uitzonderlijk getalenteerde pianiste die onder andere het podium van de Carnagie Hall en de Musikverein bespeelde. Cheng won een indrukwekkende reeks internationale prijzen. Critici schreven over haar: “Een glinsterende toon.” “Haar vertolking van het Beethoven Concert was van begin tot eind fantastisch…” en zo gaan de lovende kritieken volgens Onder de Linden door.
Dit optreden begint om 11.00 uur en kost 9 euro. De gratis koffie met iets lekkers staat klaar. Reserveren voor bovenstaande evenementen kan via de website van Onder de Linden: onderdelindenbeemster.nl. Onder de Linden bevindt zich op Middenweg 150 in Middenbeemster.

Meer berichten