Huisartsenpraktijk C.D. van Aken naar voormalig TD-gebouw

  Nieuws

MIDDENBEEMSTER - De gemeente Beemster heeft samen met huisartsenpraktijk C.D. van Aken in Middenbeemster een oplossing gevonden voor een praktijkruimte. De praktijk gaat per dinsdag 1 januari volgend jaar gebruikmaken van het voormalig TD-gebouw aan de Rombout Hogerbeetsstraat 11.
De huisartsenpraktijk moet per dinsdag 1 januari het huidige onderkomen verlaten. Lange tijd was het streven om een nieuw, gezamenlijk onderkomen met de andere huisarts uit de Middenbeemster, en eventueel andere zorgpartijen, te realiseren. Dat is echter niet haalbaar voor 1 januari. Daarom had de huisartsenpraktijk dringend behoefte aan een andere oplossing en is deze hierover met de gemeente Beemster in gesprek gegaan.

Vijf jaar

De gemeente Beemster en de huisartsenpraktijk hebben gezamenlijk een oplossing gevonden. Zij gaan voor maximaal vijf jaar een huurovereenkomst aan voor het gebouw aan de Rombout Hogerbeetsstraat 11. Al blijft het streven om in de tussentijd een gecombineerd onderkomen met de andere huisarts en andere zorgpartijen te realiseren.
Het gebouw aan de Rombout Hogerbeetsstraat heeft op dit moment geen functie en biedt voldoende ruimte om de huisartsenpraktijk onder te brengen. Het gebouw is centraal gelegen in Middenbeemster en biedt voldoende (privé)parkeergelegenheid. Half oktober wordt gestart met een kleine verbouwing om het gebouw geschikt te maken voor het houden van een praktijk. Vanaf 1 januari volgend jaar opent de huisartsenpraktijk de deuren op deze nieuwe locatie.

Meer berichten