Ssspannende Halloween-wandelinggg

  Nieuws
Halverwege de route op de Beemsterringdijk en aan het einde van de wandeling (verrassing) zijn er Halloween-acts. (Foto: Halloween-wandeling)
Halverwege de route op de Beemsterringdijk en aan het einde van de wandeling (verrassing) zijn er Halloween-acts. (Foto: Halloween-wandeling) (rodi.nl)

REGIO - Eetcafé Les Deux Ponts houdt zaterdag 3 november voor de veertiende keer een Halloween-wandeling. Struinend over de met herfstbladeren bedekte Beemsterdijk laten de gidsen de mooiste plekjes in de polder van het Werelderfgoed Beemster zien.

De organisatie tipt deelnemers alvast om hun Halloween-outfit aan te trekken. Het wordt een route voor groot en klein. Tijdens het vallen van de avond krijgen alle deelnemers een gekleurde lampion, zodat er op de dijk een lang lint van sfeervolle verlichting ontstaat. Halverwege de route op de Beemsterringdijk en aan het einde van de wandeling (verrassing) zijn er Halloween-acts. Leden van Toneelvereniging Middenbeemster gaan deze spelen. Daarna gaan de deelnemers terug naar Les Deux Ponts. Daar staat een kop pompoensoep of gevulde erwtensoep op de Halloween-wandelaars te wachten. Voor de kinderen hebben zijn er knutselactiviteiten, dus die kunnen zich prima vermaken.
De Halloween-wandeling begint om 17.15 uur en de route is 3,3 kilometer lang. Het kost 8,50 per euro persoon. Kinderen tot 12 jaar betalen 7 euro, inclusief soep, lampion en kinderverrassing. Zonder soep kost het 4,50 euro en voor kinderen tot 12 jaar 3,50 euro. Reserveren is gewenst. Meer informatie is te vinden op de website: www.lesdeuxponts.nl of per e-mail, via: 0229-541275 te verkrijgen. Eetcafe Les Deux Ponts bevindt zich op Slimdijk 2 in Oudendijk.

Meer berichten