Zingen bij jeugdkoor in Zuidoostbeemster

  Nieuws
Het Noord-Hollands selectiekoor. (Foto: Noord-Hollands selectiekoor)
Het Noord-Hollands selectiekoor. (Foto: Noord-Hollands selectiekoor) (rodi.nl)

ZUIDOOSTBEEMSTER - Het Noord-Hollands selectiekoor is begonnen aan een nieuw koorjaar op hun vaste locatie in Zuidoostbeemster. Er is nog plek voor enkele jongens en meisjes om mee te doen met het Midwinterfeest in De Rijp. Dit vindt zaterdag 15 en zondag 16 december plaats.
Het Noord-Hollands selectiekoor bestaat uit een groep van twintig kinderen in de leeftijd van 10 tot 19 jaar, afkomstig uit alle windstreken. Zij houden erg van meerstemmig zingen. Hun wekelijkse repetities vinden dinsdags van 17.00 tot 19.30 uur plaats in De Z-inn Kapel aan Prinses Wilhelminasingel 39 in Zuidoostbeemster.
Eén van de projecten waar het koor aan mee gaat doen is het Midwinterfeest in De Rijp, zaterdag 15 en zondag 16 december. Dat lijkt nog ver weg, maar over een kleine twee maanden is het al zover. Het belooft volgens het Noord-Hollands selectiekoor een geweldig feest te worden, in Dickensstijl met toneel, dans, zang en nog heel veel meer. Het koor zingt zaterdag 15 december in de Grote Kerk. Er is goed nieuws, want er is nog plek voor enkele jongens en meisjes om aan te haken en mee te doen aan dit evenement.
Kinderen die op het Midwinterfeest met het koor willen schitteren zijn van harte welkom om contact op te nemen via een e-mail naar: info@nhselectiekoor.nl. Voor meer informatie over het koor kunnen mensen kijken op de website: www.nhselectiekoor.nl.

Meer berichten