Halve eeuw De Zonnebloem Beemster

  Nieuws
Het bestuur van de jubilerende afdeling. Van links naar rechts Ria Duijn (penningmeester), Bets de Ridder (recretaris), Elly Bark (hoofd bezoekwerk) en Wies Scheele (voorzitter). Foto: aangeleverd
Het bestuur van de jubilerende afdeling. Van links naar rechts Ria Duijn (penningmeester), Bets de Ridder (recretaris), Elly Bark (hoofd bezoekwerk) en Wies Scheele (voorzitter). Foto: aangeleverd (rodi.nl)

BEEMSTER - De afdeling Beemster van De Zonnebloem bestaat 50 jaar. Het jubileum werd met een receptie voor oud-vrijwilligers en -bestuursleden, regioleden en afgevaardigden van de gemeente gevierd bij Kavel II.
Op 20 november 1968 werd de eerste vergadering gehouden van De Zonnebloem afdeling Beemster. Het eerste bestuur bestond uit mevrouw Duijn-Schilder (voorzitter), mevrouw Roet-Schuitemaker (penningmeester) en mevrouw Berger-Admiraal (secretaris) en er waren destijds 10 vrijwilligers. Het huidige bestuur bestaat uit Wies Scheele (voorzitter), Bets de Ridder (secretaris), Ria Duijn (penningmeester) en Elly Bark (hoofd bezoekwerk).

Hoogtepunten

Na de receptie kwamen de gasten van de bezoeklijst en samen met de vrijwilligers werd genoten van een goed georganiseerde dag. Hoogtepunten waren de taart met vuurwerk, optreden van Ladies Voice met meeslepende liedjes en de afsluiter bestond uit een verrukkelijk diner.
Sponsors

Een feest kost natuurlijk geld en een paar vrijwilligers hebben sponsoren gezocht om dit feest te kunnen bekostigen en dat is super gegaan. Dankzij de volgende sponsors is het 50-jarig jubileum een enorm succes geworden: Notaris Rietbergen, ’t Woud Handelsonderneming, C.J. van Baar, Jonk Holding, Van ’t Hek, Lankelma adviesbureau, JIP automobielen, Garage Dijt, Arie Hollenberg, Jan Knook, Dekker BV, Garage Tuijp, Electro 2000 en Tromp Makelaars.
De afsluiting van het feestjaar is de kerstlunch voor alle gasten in de Kerckhaen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Rabobank clubkascampagne.

Meer berichten