Kerstconcert in Keyserkerk

  Nieuws

BEEMSTER - Op zondag 9 december geeft de Zangvereniging Halleluja uit Schermerhorn een kerstconcert in de Keyserkerk in Middenbeemster. Aanvang 15.00 uur. De toegang is € 7,50.
Bezoekers kunnen luisteren naar een aantal bekende Engelse Chrismas Carols. Waaronder het sfeervolle “In the Bleak Midwinter’ en het prachtige 'O Magnum Mysterium' van De Victoria.
Daarnaast zal dirigent en organist Bart Klijnsmit op het Van Dam-orgel delen uit de mystieke orgelcyclus 'La Nativité du Seigneur' (1935) van Olivier Messiaen uitvoeren. Het indrukwekkende deel 'Desseins éternels' (Gods eeuwig heilsplan) zal niet ontbreken. Echt iets voor fijnproevers. Aan het einde van het concert is er een samenzang van een aantal bekende kerstkrakers.
Zangverenging Halleluja uit Schermerhorn bestaat uit 18 ervaren zangers en treedt regelmatig op in de regio. De repetities zijn op maandagavond van 19.45 tot 12.30 uur. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Leny Borsjes-Bleeker, tel. 072 50 22 001. Of via de mail lenyborsjes@hetnet.nl

Meer berichten