Programma De Groene Zwaan tijdens Midwinterfeest

  Nieuws

DE RIJP - Tijdens het Midwinterfeest zaterdag 15 en zondag 16 december is De Groene Zwaan ook geopend. De restauratie is bijna voltooid. Een perfecte gelegenheid dus om te kijken hoe mooi onze Groene Zwaan geworden is. Bovendien bruist het er van de activiteiten.
Zaterdag 15 december is De Groene Zwaan vanaf 10.00 uur open. Vanaf 12.00 uur treedt troubadour Peer van de Burgh op. Met zijn trekzak speelt en zingt hij Engelse, Franse en Nederlandse liedjes om te luisteren en mee te zingen. Vanaf 17.00 uur is er een stamppottenbuffet, een lekkere winterhap voor een betaalbare prijs. 's Avonds om 20.00 uur treedt Renate Houtman op met haar partner, gitarist Paul Lenders, gevolgd door de band L.O.S, die blues speelt.
Zondag 16 december openen ze de deuren om 10.00 uur. Vanaf 12.00 uur speelt Peer weer, afgewisseld met een toneelvoorstelling van de jeugdtheatergroep Zwart Gat van Artiance uit Alkmaar. Beide dagen zijn er huisgemaakte glühwein, huisgemaakte erwtensoep, chocomel en hamburgers verkrijgbaar. Ook aan de vegetariërs wordt gedacht.

Meer berichten