Gratis kerstconcerten Men2B in Noordeinder Vermaning

  Nieuws

NOORDEINDE - Ze zijn vooral bekend door hun optredens tijdens het tweejaarlijkse Midwinterfeest in De Rijp: a capella mannenkwartet Men2B. Zaterdag 16 december geven de mannen twee gratis concerten in de Noordeinder Vermaning in Noordeinde. Wel even reserveren, want de kerk biedt per optreden plaats aan honderd personen.
De kerstconcerten in de Noordeinder Vermaning, het pittoreske kerkje in het even liefelijke buurtschap nabij De Rijp, kenmerken zich ieder jaar door warme kerstklanken in een uitstekende akoestiek en zijn daarmee een sfeervol voorproefje op de kerstdagen. Dit jaar zijn het de vier heren van de a capella mannengroep Men2B die met een middag- en avondconcert het verlangen naar de feestdagen op gang brengen met hun optreden. Men2B staat onder leiding van Martijn Hoeksema en Patrick Bergers, bekend van het mannenkoor Whale City Sound. Het viertal staat onder andere bekend om hun jazzy nummers. Zij worden tijdens de kerstconcerten bijgestaan door een aantal gastartiesten: Ingrid Havinga, Maartje Vokking en Edith Slop-Zentveld.
Middagconcert; zaal open 14.30 uur, aanvang concert 15.00 uur. Avondconcert: zaal open 20.00 uur, aanvang concert 20.30 uur. Toegang gratis, reserveren is verplicht en kan vanaf heden via www.men2b.eu.

Meer berichten