Onder de Linden bij Zondagmiddag Live! in Countrystijl

  Nieuws

MIDDENBEEMSTER - Zondagmiddag Live! is bij de liefhebbers inmiddels bekend als het muziekpodium met steeds wisselende stijlen. Zondag 17 december staat in het teken van countrymuziek. Beehive is een vijfkoppige countryband met als thuishaven Klaaswaal. Zij zien er niet tegenop om af en toe een uitstapje naar de pop- en rockhistorie te maken en gaan dat nu bij Onder de Linden in Middenbeemster doen.
Beehive speelt countrymuziek in alle vormen, met hier en daar een vleugje rock & roll, waardoor alle countryliefhebbers aan hun trekken kunnen komen. De band wordt aangevoerd door een zangeres, zanger en sologitarist/pedalsteelspeler en daarbij ondersteund door akoestische gitaar, bas en drums. De bandleden hebben stuk voor stuk ruime ervaring opgedaan in meerdere bands. Veel nummers zullen bekend zijn, maar Beehive heeft een gevarieerd repertoire, waardoor de luisteraar regelmatig positief verrast kan worden door de afwisseling naar mandoline, mondharmonica, twaalfsnarige gitaar of de regelmatig langskomende meerstemmige zang.
De naam Beehive (bijenkorf) is niet toevallig gekozen, want tijdens de opstartperiode zijn er nogal wat muzikanten 'in- en uitgevlogen'. Echter, sinds de zomer van 2017 is Beehive naar eigen zeggen een hechte band die het maken van muziek en de interesse in de country en rock als gezamenlijke passie deelt.
Het concert vindt zondag 17 december om 15.00 uur plaats. De entree bedraagt 9 euro. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen voor 5 euro het concert bijwonen. Reserveren kan via: www.onderdelindenbeemster.nl. Onder de Linden bevindt zich op Middenweg 150 in Middenbeemster.

Meer berichten