'Dit zou een centraal thema van alledag moeten zijn' - Zuidoostbeemsterling houdt workshop voor Serious Request
  Nieuws

PURMEREND - Niet alleen in Apeldoorn, maar in het hele land komt jong en oud in actie voor 3FM Serious Request. Donderdagavond 21 december doet Peter Faijdherbe (42) uit Zuidoostbeemster dat. Bij Burggolf in Purmerend verzorgt hij een interactieve avond waarin mensen leren hoe ze door zich goed te voelen hun wensen en dromen kunnen realiseren. Alle opbrengsten gaan naar Serious Request. Peters streefbedrag dat hij met deze actie wil ophalen is 2500 euro. Van maandag 18 tot en met zondag 24 december voert NPO 3FM actie om verscheurde families in conflict- en rampgebieden weer samen te brengen.
Donderdag 21 december van 19.30 tot 22.00 uur houdt Peter Faijdherbe een interactieve lezing: 'Drie stappen naar een succesvol leven vol liefde, voldoening en energie'. Tijdens deze avond leren mensen middels drie simpele stappen hun negatieve gevoelens, lastige situaties en conflicten om te zetten naar positieve gedachten en nieuwe mogelijkheden. Na afloop kunnen deelnemers de opgedane methode direct toepassen.
Tijdens deze avond staat de liefde voor jezelf en de ander centraal. "In mijn optiek is dit niet iets waar je alleen in december en tijdens de Kerst over na zou moeten denken. Dit zou een centraal thema van alledag moeten zijn. Wanneer ons hart mag leiden en ons denken het gereedschap aanreikt om datgene wat we vanuit ons hart verlangen te bereiken, is elke dag een dag die je vanuit liefde zou kunnen beleven en worden dromen waar. Wie wil dat nou niet?", aldus Peter Faijdherbe, initiatiefnemer van de actie.
De avond vindt plaats bij Burggolf in Purmerend. Deelname aan de workshop kost 25 euro per persoon. Alle opbrengsten gaan naar Serious Request. Aanmelden kan per e-mail, via: peter@peterfaijdherbe.nl of via tel.: 06-55120118. De actie is via www.kominactie.3fm.nl/actie/workshop-peter-faijdherbe te volgen.

Actie

Serious Request organiseert zoals elk jaar een actie om geld voor het goede doel binnen te halen. Dit jaar doen ze dat in samenwerking met het Rode Kruis voor kinderen die noodgedwongen worden gescheiden van hun ouders door oorlog, conflicten of natuurrampen.
Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen mensen op zoek naar hun dierbaren. Vooral in conflict- en rampgebieden als Nigeria, Congo en Nepal leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers en zussen. Met de opbrengst kan het Rode Kruis vermiste kinderen en familieleden opsporen, het contact herstellen en hen in bijzondere gevallen thuisbrengen.
3FM Serious Request
Van maandag 18 tot en met zondag 24 december komt Nederland in actie tijdens de jaarlijkse inzameling van NPO 3FM. Vanuit het Glazen Huis draaien de dj's de tracks die het publiek tegen betaling aanvraagt. Tot en met Kerstavond maken de dj's 24/7 live radio en televisie, zijn ze continu online en volgen ze inzamelingsacties en actievoerders op de voet. En dat op een lege maag. Alle overige 3FM-dj's, bands, artiesten, luisteraars en bezoekers op het plein geven de jocks de energie die ze zo hard nodig hebben.
Meer informatie is te vinden op: www.3fm.nl/seriousrequest, kominactie.3fm.nl/actie/workshop-peter-faijdherbe en www.facebook.com/events/690025954454363.

Meer berichten