Fiets mee met de Karavaan.
Fiets mee met de Karavaan. ((Foto: Kenneth Stamp))

Theatrale fietstocht Karavaan op herhaling

REGIO - Het succesrecept van Karavaan Festival komt ook deze editie terug: een theatrale fietsexpeditie door het prachtige Noord-Holland. Dit jaar weer met een nieuwe route en nieuwe voorstellingen en ontdekkingen onderweg. Van 30 mei tot en met 10 juni fiets je in Expeditie Egmond door bos, stad en duinoases en stop je onderweg voor locatietheater, expedities en lekkers.

In de unieke fietstocht fiets je, op eigen tempo en in eigen gezelschap, dertig kilometer door het Noord-Hollandse lommerrijke bos- en duinlandschap. Vanaf het bruisende festivalhart in het Victoriepark Alkmaar naar de rust en ruimte in het omliggende ommeland en weer terug. Onderweg beleef je de splinternieuwe voorstelling Duinland op de bijzondere lankies in Egmond aan Zee en stop je voor het muziektheater De Wereldvergadering, dé hit van Oerol afgelopen jaar. Je gaat op expeditie over de heilige Adelbertusakker en pauzeert onderweg met koffie & gebak. Je eindigt je fietstocht terug in het festivalhart met een fijne festivalmaaltijd. En daarna blijf je gewoon lekker plakken voor je dosis gratis straattheater en livemuziek.

Geen fiets? Die boek je er bij je expeditie gewoon bij, en staat dan met vertrek voor je klaar op het festivalhart van Karavaan. Kortom: Een totaal verzorgd arrangement; een heerlijke en unieke middag in de zomerse buitenlucht!

Expeditie Egmond boek je op 30 mei tot en met 2 juni en 7 tot en met 10 juni. Een ticket, inclusief alle voorstellingen, eten en drinken kost € 47,50 (Vrienden van Karavaan €42,50). Kaartverkoop vanaf 5 april op karavaan.nl

Meer berichten