Op zondagmiddag 21 april vanaf 16.00 uur spelen deze topmuzikanten in museumhoeve Overslot.
Op zondagmiddag 21 april vanaf 16.00 uur spelen deze topmuzikanten in museumhoeve Overslot. ((Foto: aangeleverd))

Americana in Overslot

EGMOND AAN DEN HOEF - Tip Jar is een Nederlandse formatie rond Bart de Win en Arianne Knegt. De eerste ontwikkelde zich tot singer-songwriter Daarbij kwam Arianne Knegt regelmatig op zijn pad en al snel bleek er sprake van een muzikale klik.

En sindsdien is ons land een Americana-duo rijker dat gemakkelijk kan wedijveren met het gros van de collega's aan de overkant van de Grote Plas. Amerikaanse rootsmuziek met af en toe een modern jazzy randje. Ook als er een countryweggetje wordt ingeslagen en er een pedal steel aan te pas komt steekt Tip Jar ver boven het maaiveld uit. Een must voor iedere Americana-liefhebber.

Zondagmiddag 21 april vanaf 16.00 uur spelen deze topmuzikanten in museumhoeve Overslot. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Naast hedendaagse kleinkunst kan men ook nog kennisnemen van de meer dan duizendjarige kunstgeschiedenis van de Egmonden en een bezoek brengen aan een bijzonder museum met antiquiteiten, naturalia met een grote collectie schelpen en etnografica, waaronder een nieuwe collectie attributen van de Noord-Amerikaanse indianen.

Museumhoeve Overslot is ieder weekend vrij te bezoeken van 15.00 tot 18.00 uur aan de Slotweg 42 in Egmond aan den Hoef.

Meer berichten