Open Tuinen Weekend Bergen & Schoorl

Algemeen
Ziet u op zaterdag 15 en/of zondag 16 juni een groen bordje met 'open tuin' langs de kant van de weg staan, aarzel dan niet en stap gerust deze tuin binnen.
Ziet u op zaterdag 15 en/of zondag 16 juni een groen bordje met 'open tuin' langs de kant van de weg staan, aarzel dan niet en stap gerust deze tuin binnen. (Foto: aangeleverd)


BERGEN / SCHOORL - In het kader van de nationale tuinweek 2019 organiseert Groei & Bloei afdeling Bergen, Egmond, Schoorl op 15 en 16 juni het jaarlijkse, landelijke Open Tuinen Weekend. In Bergen en Schoorl zijn tien tuinen van particulieren gratis te bezoeken.

Ziet u op zaterdag 15 en/of zondag 16 juni een groen bordje met 'open tuin' langs de kant van de weg staan, of ziet u de vlag wapperen van Groei & Bloei, aarzel dan niet en stap gerust deze tuin binnen en laat u verrassen. Het zijn stuk voor stuk tuinen die met veel passie, inzet en liefde worden onderhouden en de trotse eigenaren verwelkomen u graag.

De deelnemende tuinen zijn dit jaar in Bergen: Nesdijk 25 en 27B, Lijtweg 35, V. van Goghweg 6, Hereweg 15 (nabij de Franschman), Nassaulaan 48, Ide Minlaan 22 en in Schoorl: Teugelaan 4, Voorweg 46 (alleen zondag) en Heereweg 94. In de tuinen kunt u een flyer meenemen met de adressen en route. De tuinen zijn van 11.00 tot 17.00 uur open voor het publiek. Voor meer informatie zie ook onze site www.bergen.groei.nl.