Zomermarkt in Egmond aan Zee.
Zomermarkt in Egmond aan Zee. ((Foto: Lotus Events))

Zomermarkt in Egmond aan Zee

EGMOND AAN ZEE - Een heerlijke zomermarkt met ruim honderd kramen, foodtrucks, muziek en kinderattracties op zondag 23 juni bij de Zorgcirkellocatie Prins Hendrik. Bezoekers kunnen van 11.00 tot 17.00 uur op zoek gaan naar leuke cadeautjes of wat leuks voor zichzelf. De kinderen kunnen ondertussen zwieren in de zweefmolen of racen in de karts van de kinderkartbaan.

Ruim honderd kramen, foodtrucks, muziek en kinderattracties

De kramen bieden weer verschillende producten van zowel ondernemers als hobbyisten. Van kleding tot woondecoratie en houten speelgoed tot sierade; op de markt is van alles vinden. De kinderen kunnen geschminkt worden en vermaken zich prima in de attracties.

Lekkers

Voor iedereen is er wel wat lekkers verkrijgbaar bij de verschillende foodtrucks. Zomermarkt, live muziek en heerlijk eten. Kom tussen het struinen langs de kramen door ook kijken naar muzikale optredens. Geniet van de muziek onder het genot van gegrilde hamburgers, verse patat, Surinaamse gerechten, Caribbean shave ice, vis en nog veel meer.

Palingroker

Wil je graag gerookte vis mee naar huis nemen, loop dan even langs de ambachtelijke palingroker die niet alleen ter plekke heerlijke paling, maar ook zalm en makreel aan het roken is. Inmiddels is deze zomermarkt een traditie geworden. Door een goede samenwerking met De Zorgcirkel en het door hun beschikbaar stellen van het terrein en bepaalde faciliteiten kan de organisatie er weer een mooie zomermarkt van maken.

Meer berichten