Hans Laduc.
Hans Laduc. ((Foto: aangeleverd))

Hans Laduc en Marieke Duin in Vredeskerkje

BERGEN AAN ZEE - 'Fingerpicking' gitarist Hans Laduc en zangeres/toetsenist Marieke Duin maken 18 juli hun opwachting in de zomerse concertserie in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee (elke donderdagavond in juli en augustus op die prachtige locatie bij de zee). Kijk voor alle info op kunstgetij.nl of op vredeskerkje.nl. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Laduc en Duin brengen een fraai programma van eigen werk en pareltjes uit de muziekgeschiedenis, van onder meer John Denver, Sting, Janis Ian en Elton John.

Zanger en gitarist Hans Laduc uit Heiloo speelde al toen hij zeven jaar was songs van Elvis en Johnny Cash na op een tennisracket, en later, net als The Beatles en The Eagles, op een echte gitaar. Zijn specialiteit is 'fingerpicking' op de akoestische gitaar en Laduc creëert daarmee het geluid van een complete band.

Marieke Duin komt uit West-Friesland en wist al vroeg dat ze van muziek haar beroep wilde maken. Ze rondde een succesvolle conservatoriumstudie Piano en Toetsen Pop/Jazz af en coacht nu pianisten/toetsenisten en zanggroepen, doet studiowerk en organiseert bedrijfsworkshops. Duin is vaak te zien en te horen tijdens solo-optredens en huiskamerconcerten.

Info en reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl. of bel 06 50584308. Kaarten (à € 12,50) ook aan de zaal zolang de voorraad strekt en bij de Eerste Bergensche Boekhandel.

Het volgende concert is op 25 juli: 'Shaffy – De liederen' door Guus Westdorp (toetsen en zang).

Meer berichten