(Foto: Picasa 2.7)

Extra literaire wandeling door Groet 18 augustus

GROET - Er wordt een extra literaire wandeling gehouden door Conserve-uitgever Kees de Bakker in Groet op verzoek van een leesgroep uit Zaandam.

Ook andere geïnteresseerden zijn welkom op deze laatste literaire wandeling op zondag 18 augustus, de laatste van dit seizoen, die begint om 11.00 uur vanaf de Schapenboet op camping Eldorado, Heereweg 233 in Groet (bus 151 stopt bij Carpe Diem, tegenover Eldorado). Deelname is € 20 per persoon inclusief het boek Hier is zon, zee en zand – Schrijvers over Bergen en Schoorl – Van Nicolaas Beets tot Adriaan van Dis ter waarde van € 20. Opgave via info@conserve.nl Na afloop van de wandeling wordt de lunch gebruikt in de tuin van restaurant de Bokkesprong onder een parasol.

Zondag 4 augustus is de literaire wandeling door Groet, opgave is nog mogelijk. O.a. loopt schrijfster Pauline Vijverberg uit Zuid-Afrika mee. Zij publiceerde twee historische romans bij uitgeverij Conserve in Groet: Het suikervogeltje (over weesmeisjes die trouwen met een boer in de kolonie) en Onder de vlinderboom (over de Boerenoorlog in Zuid-Afrika). Op 10 augustus wordt Poetry Eldorado gehouden in de Schapenboet. De planning van de wandeling van 11 augustus is veranderd, deze verschuift naar 18 augustus.

Marsha Bakker
Meer berichten