(Foto: Richard Beukelaar)

Trio SYA in zomerserie Vredeserkje Bergen aan zee

BERGEN AAN ZEE - Hemelse stemmen en mooie muziek van drie zangeressen op 22 augustus in de zomerse concertserie in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee (elke donderdagavond in augustus). Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Het inmiddels gevierde muzikale trio SYA zingt met prachtige stemmen een heel gevarieerd repertoire van bestaande songs, eigen arrangementen en composities. Het muzikale drietal verstaat de kunst om een keur aan liedjes uit de pop, folk en country naadloos in elkaar over te laten lopen en begeleidt zichzelf op allerlei instrumenten: Sophie de Graaf zang, harp, gitaar en banjo, Yvonne Leek zang, accordeon en piano, Amanda Muller dwarsfluit, (bas)gitaar en mandoline.

Het met zorg samengestelde repertoire bestaat uit eigen geschreven liedjes en nummers van onder meer James Taylor, Venice, Ed Sheeran en Crosby, Stills and Nash. Maar ook pareltjes van minder bekende artiesten komen langs in hun programma. SYA zingt zowel in het Nederlands als in het Engels. Kortom: genieten van hemelse stemmen, mooie muziek en een grote diversiteit aan klanken.

Info & reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl of 06 50584308. Kaarten ook aan de zaal zolang de voorraad strekt en bij de Eerste Bergensche Boekhandel. Kijk ook op www.kunstgetij.nl.

Volgende concert: 29 augustus Mónica Coronado en Manito – 'Melodias del Corazón'

Marsha Bakker
Meer berichten