Het hoogste duin wordt beklommen.
Het hoogste duin wordt beklommen. ((Foto: aangeleverd))

Natuurbelevingsconcert met stiltewandeling

SCHOORL - Leer de prachtige natuur van Schoorl op bijzondere wijze kennen en ervaar de heilzame invloed van de natuur tijdens een natuurbelevingsconcert en een aansluitende stiltewandeling. Het concert wordt dinsdag 10 september in Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer verzorgd door violiste Martine Nijenhuis.

De belevenis gaat buiten verder onder leiding van een Schoorlse Duinengids die middels een aantal opdrachten de zintuigen laat prikkelen. Vervolgens wordt de wandeling in de Schoorlse Duinen in stilte voortgezet. Geniet van de natuur en kom heerlijk tot rust tijdens deze bijzondere ochtend. Aanvang van het concert is 10.30 uur. Aansluitend is de wandeling die tot circa 12.30 uur duurt en eindigt bij het buitencentrum.

Beleef het mee voor € 20,00 p.p., inclusief koffie of thee. Het hoogste duin wordt beklommen, daarom is de wandeling minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via: www.staatsbosbeheer.nl/natuurconcertschoorl.

Buitencentrum Schoorlse Duinen, Oorsprongweg 1, 1871 HA Schoorl. Openingstijden: maandag tot en met zondag van 10.00 - 17.00 uur. Tel. 072 509 33 52. Toegang is gratis. Betaald parkeren van 10.00 tot 19.00 uur.

Meer berichten