Word een ware spinnendeskundige.
Word een ware spinnendeskundige. ((Foto: aangeleverd))

Spinnen thema Buitendag Schoorlse Duinen

SCHOORL – Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer verzorgt elke derde zondag van de maand van 11.00 tot 15.00 uur een Buitendag.

Een heerlijke dag vol (gezins)activiteiten in en om het buitencentrum met telkens een ander seizoensthema. Deze keer gaat het over… spinnen! Zondag 15 september valt in de spinnentijd. De spinnenwebben zijn goed te zien door dauw op de draden van het web. Volg de spinnenspeurtocht en kom meer te weten over de spinnen. Knutsel een eigen web met een spin erin. Elk uur kunnen deelnemers met een gids op spinnensafari en op zoek naar de spinnen in de Schoorlse Duinen. Word een ware spinnendeskundige door de vragen over spinnen te beantwoorden. De dag wordt afgesloten met het poffen van eigen popcorn.

Starten aan de vier activiteiten kan tot uiterlijk 14.00 uur. Deelnemen kost € 5,00. Aanmelden kan via www.staatsbosbeheer.nl/buitendagschoorl De strippenkaart is vervolgens af te halen aan de balie van het buitencentrum.

Buitencentrum Schoorlse Duinen is gevestigd aan Oorsprongweg 1, tel. 072-5093352. De toegang is gratis. Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Betaald parkeren.

Meer berichten