Sporthal De Watertoren wordt omgetoverd tot een waar kinderparadijs.
Sporthal De Watertoren wordt omgetoverd tot een waar kinderparadijs. ((Foto: aangeleverd))

Sportspektakel in Egmond aan Zee

EGMOND AAN ZEE - Tijdens de herfstvakantie organiseren Eefke de Vos en Elles Kraakman, de Buurtsportcoaches van Holland Sport, in samenwerking met Jongerenwerk Bergen en lokale sportverenigingen een Sportspektakel in Sporthal De Watertoren in Egmond aan Zee. Alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn op maandagmiddag 21 oktober van harte uitgenodigd om van 12.30 tot 16.30 uur te komen sporten, springen en lekker gek te doen. De toegang bedraagt € 4,- per kind, vooraf aanmelden is niet nodig.

Sporthal De Watertoren wordt omgetoverd tot een waar kinderparadijs. Kinderen uit de gemeente Bergen en omgeving kunnen zich tijdens deze maandagmiddag in de herfstvakantie uitleven op luchtkussens, een stormbaan én er zijn veel leuke spelmaterialen. Wie ouder is dan zes jaar, kan bovendien meedoen aan diverse leuke en uitdagende sportclinics. Je kunt je bij binnenkomst inschrijven voor een clinic.

Aanmelden

Aanmelden voor het Sportspektakel is niet nodig. Belangstellenden kunnen gewoon inlopen op de dag zelf en blijven zolang als je wilt. Kinderen betalen € 4,- entree, begeleiders mogen gratis mee naar binnen. Voor BSO's en groepen gelden aangepaste tarieven, hierover kan contact opgenomen worden met Eefke de Vos, e.devos@alkmaarsport.nl.

Meer berichten