Poppentheater Belletjes Sterk speelt'de voorstelling Ssst.
Poppentheater Belletjes Sterk speelt'de voorstelling Ssst. (Foto: aangeleverd)

Poppentheater Belletjes Sterk speelt Ssst

SCHOORL - Poppentheater Belletje Sterk speelt zondag 13 otober in het kader van de nationale Kinderboekenweek de voorstelling "Ssst' in het Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer. Ellen Scholten verzorgt deze voorstelling met haar prachtige vilten poppen.

Ssst! De Tijger slaapt... Zijn vriendjes willen haar niet wakker maken. Er is alleen een probleem: alle dieren moeten er langs en ze ligt vreselijk in de weg. Hoe gaan ze dat oplossen? Gelukkig heeft slimme Kikker een idee. Na afloop maken de kinderen iets feestelijks om mee naar huis te nemen. De poppenvoorstelling is voor kinderen van twee tot acht jaar en hun ouders/verzorgers. De voorstelling begint om 11.00 uur en om 15.00 uur en duurt inclusief knutselen 90 minuten. Een kaartje kost € 8,50 inclusief kaboutersap. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.staatsbosbeheer.nl/belletjesterk.

Buitencentrum Schoorlse Duinen, Oorsprongweg 1, 1871 HA Schoorl. Openingstijden: maandag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur. Toegang is gratis. Betaald parkeren van 10.00 tot 19.00 uur.

Marsha Bakker
Meer berichten