Trio Ed Stokman
Trio Ed Stokman (Aangeleverd)

Poëzie en Muziek in de bibliotheek

BERGEN - Trio Ed Stokman verzorgt op donderdag 17 oktober een optreden in de bibliotheek in Bergen. Het trio uit Schoorl, bestaat uit Ed Stokman op akoestische gitaar, en de vocalisten Maartje van Huissteden en Jeroen Gerritsen. Het repertoire bestaat uit liederen gemaakt voor stem en gitaar, gebaseerd op Nederlandstalige gedichten. Ed Stokman schrijft de muziek bij de gedichten. Kom je ook luisteren?

De gedichten worden op een duidelijke manier gezongen, zodat het goed verstaanbaar is. Hierbij geeft de gitaar een rustige bedding voor de gedichten. Ook is de gitaarmuziek bedoeld als ontspanning om de (meestal beschouwende) tekst te ondersteunen. Hierdoor ontstaat een innerlijke rust. Zodat de gedichten tijd en ruimte krijgen om begrepen te worden.

De gedichten die gezongen worden zijn van diverse Nederlandse dichters, zoals Rutger Kopland , Vasalis, Hans Andreus , Lucebert en anderen. De sfeer tijdens het concert kan rustgevend zijn, vooral ook door de gitaar klanken.

Aanmelden
Wilt u er bij zijn op donderdagavond 17 oktober in de bibliotheek in Bergen, Dreef 1? Het concert duurt van 20.00 tot 21.30 uur. De toegang is
€ 6,- (voor leden € 5,-). Aanmelden kan op www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek. Betalen is alleen met pin mogelijk.

Marsha Bakker
Meer berichten