Buitendag in teken van paddenstoelen

SCHOORL - Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer verzorgt elke derde zondag van de maand van 11.00 tot 15.00 uur een Buitendag. Een heerlijke dag vol (gezins)activiteiten in en om het buitencentrum met telkens een ander seizoensthema. Zondag 20 oktober gaat het over paddenstoelen.

Ook kabouters genieten van deze prachtige herfstvruchten. Kom je eigen herfstkijkdoos maken en wandel langs de schatkisten van de kabouters. De jongste kinderen volgen de kabouterschatkisten. Samen met Eki de eekhoorn beleeft Kabouter Zandkorrel een prachtig avontuur in de Schoorlse Duinen. Elk uur vertrekt de gids voor een paddenstoelenontdektocht. Voor kinderen van 8-12 jaar is er een paddenstoelenpaspoort. De activiteiten sluit je af met het poffen van mais tot popcorn. Starten aan de vier activiteiten kan tot uiterlijk 14.00 uur. Deelnemen kost € 5,00. Aanmelden kan via www.staatsbosbeheer.nl/buitendagschoorl De strippenkaart is vervolgens af te halen aan de balie van het buitencentrum.

Buitencentrum Schoorlse Duinen, Oorsprongweg 1, Schoorl, tel. 072 509 33 52. Openingstijden: maandag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur. Toegang is gratis, betaald parkeren van 10.00-19.00 uur.

Marsha Bakker
Meer berichten