(Foto: )

Vredeskerkje pakt uit tijdens Kunst10daagse

BERGEN AAN ZEE - Het Vredeskerkje in Bergen aan Zee pakt uit tijdens de Kunst10daagse met een expositie met schilderijen door de Bergense schilder Hans van Marwijk en, in samenwerking met stichting Kunstgetij te Bergen, avondconcerten door Bergense componisten en het Marjolein Meijers Trio.

Ook zijn er op drie middagen gratis toegankelijke concerten van een uur door onder meer jonge Alkmaarse singer-songwriters.

De Bergense componisten aangesloten bij het KCB en de gevierde cellist Joachim Eijlander maken hun opwachting op 22 oktober om 20.00 uur onder de noemer 'KCB aan Zee'. Het optreden van het Marjolein Meijers Trio op 24 oktober om 20.00 uur belooft weer een bruisende mix te worden van songs en verhalen.

Op de gratis toegankelijke middagconcerten zijn de succesvolle singer-songwriters Sterre Weldring en Jasper Schalks te bewonderen en Keltische muziek wordt met verve vertolkt door het duo Bodhi en Titus.

Kijk voor alle informatie over de expositie, de gratis middagconcerten en reserveren voor de avondconcerten op 22 en 24 oktober op www.kunstgetij.nl en www.vredeskerkje.nl. Voor deze data zijn kaarten ook te koop bij de Eerste Bergensche Boekhandel en aan de zaal indien nog voorradig.

Marsha Bakker
Meer berichten