Ila van der Pouw speelt de familievoorstelling Titus over de weerbarstige, dwarse zoon van Rembrandt.
Ila van der Pouw speelt de familievoorstelling Titus over de weerbarstige, dwarse zoon van Rembrandt. (aangeleverde foto)

Herfstvakantie in Theater aan de Kim

SCHOORL - Ila van der Pouw speelt in de herfstvakantie de familievoorstelling Titus! Een mooie en ontroerende voorstelling over de weerbarstige, dwarse zoon van Rembrandt, die op een wel heel speciale manier de aandacht van zijn vader opeist.

Je vader zal maar één van de beroemdste schilders van zijn tijd zijn. Hij verschuilt zich elke dag diep achter zijn schildersezel. Ondertussen is je opvoeding overgelaten aan Hendrickje, de begripvolle stiefmoeder van Titus. De dwarse, levenslustige zoon van Rembrandt. Titus komt aandacht tekort van zijn vader en als het schilderij van Jan Six, de burgemeester van Amsterdam, bijna af is, doet Titus iets héél stouts!  Aandacht van zijn vader krijgen is dan wel gelukt. Maar het portret van Jan Six niet. En die staat voor de deur! Om het schilderij eindelijk op te halen...  Komt het goed met het schilderij van Jan Six en komt het goed tussen vader en zoon?

Beleef de 17e eeuw in Theater aan de Kim, 20 oktober aan de Bovenweg 6 in Schoorl. Aanvang 14.30 uur. Kaartje kost € 7,50 inclusief limonade en theaterkoekje na afloop.

Geschikt voor iedereen vanaf 5 jaar. Reserveren op www.theateraandekim.nl /072-5093418

Marsha Bakker
Meer berichten