V.l.n.r. boven: Wessel Brocken, Alex Marcussen, René van Hazebroek, Kay van Schie (coach), Quintijn Relouw (coach), Hidde Brocken, Mees Carels.
Onder: Tyler Boersma (coach), Ilja Hardewijn, Niels Metzelaar, Bas Marcussen, Dominique Peters van Nijenhof, Florian Hardewijn.
(Floris Kruijdenberg en Vince Rooi ontbreken op de foto)
V.l.n.r. boven: Wessel Brocken, Alex Marcussen, René van Hazebroek, Kay van Schie (coach), Quintijn Relouw (coach), Hidde Brocken, Mees Carels. Onder: Tyler Boersma (coach), Ilja Hardewijn, Niels Metzelaar, Bas Marcussen, Dominique Peters van Nijenhof, Florian Hardewijn. (Floris Kruijdenberg en Vince Rooi ontbreken op de foto) ((Foto: Jan Kruijdenberg))

kampioenschap Bears

Kampioenschap voor honkballers Bears

BERGEN - Door het slechte oktoberweer moesten ze er weken op wachten, maar op de zondag dat de wintertijd inging, mochten de honkballers van The Bears eindelijk hun laatste competitiewedstrijd spelen. En die ging meteen ook om het kampioenschap in de eerste klasse, tegen Storks 2, de nummer twee uit de poule. Niet naast de deur, maar dat bleek geen belemmering voor de drommen Bears-fans, die langs het veld in de Haagse duinen ruim in de meerderheid waren.

Het werd een spannende pot tegen een taaie tegenstander, waarin Bears in staat bleek de eigen scoringskansen geduldig af te wachten. Ondertussen werden de Hagenezen aan slag kort genoeg gehouden, met hard werken op de heuvel en een aantal knappe acties in het veld. Aan het begin van de zevende inning leidde Storks nog met 1-0, maar na een pitcherwissel aan Haagse kant kwam Bears op stoom en liepen de eerste punten binnen. Storks sputterde nog even tegen, maar in de negende inning gooide Bears de deur keihard in het slot. Met een eindstand van 9-3 kon het feest in Kijkduin beginnen, terwijl de zon al in de zee begon te zakken. Bears kan terugkijken op een prachtig seizoen, waarin attractief honkbal werd gespeeld, afgesloten met een dik verdiend kampioenschap. Het betekent voor The Bears ook maar liefst de derde promotie in vier jaar tijd, nu naar de Topklasse, het op twee na hoogste niveau in het Nederlandse honkbal. Een indrukwekkende prestatie voor dit gedreven team van spelers en coaches, een mooie mix van Bears-diehards, Bergense talenten die na jaren weer terug zijn op het oude nest, en ervaren honkballers die zich hier inmiddels helemaal thuis voelen. Volgend seizoen een nieuw hoofdstuk op De Kiefthoek. Disclaimer
De informatie in dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en heeft daarmee de status vertrouwelijk. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van een van de bedrijven (Rodi Media B.V., Rodi Rotatiedruk B.V. en Rodi Verspreiding B.V.) binnen de Rodi Holding B.V.. Rodi Holding B.V. wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van een onjuiste, onvolledige en ontijdige verzending en ontvangst van de inhoud van deze e-mail. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele virussen. U wordt verzocht bij onjuiste adressering de afzender direct te informeren en het bericht te vernietigen. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van het e-mailbericht contact met de afzender op te nemen. Indien u niet akkoord gaat met bovengenoemde voorwaarden dient u deze e-mail direct te retourneren aan verzender, o.v.v. "niet akkoord disclaimer" en dient deze e-mail als niet verzonden te worden beschouwd. Bij gebruik van de inhoud van deze e-mail aanvaardt u de disclaimer.

Meer berichten