Sinterklaasintocht Egmond aan Zee. Kom je ook?
Sinterklaasintocht Egmond aan Zee. Kom je ook? (Foto: Archief Rodi)

Sinterklaasintocht Egmond aan Zee

MADRID - Sinterklaas en zijn Pieten komen zaterdag 23 november aan in Egmond aan Zee. De regelpiet heeft vernomen dat de Sint met de mannen van de KNRM en de Adriaan Hendrik van zijn pakjesboot opgehaald worden.

Het programma ziet er als volg uit: Sinterklaas komt rond de klok van 14.00 uur aan op het Egmondse strand, op de hoogte van de Werf. Vanaf 13.45 staat de Booth van DJ Piet al tof te draaien. Vervolgens zal de Sint naar het Pompplein gaan en daar verwelkomd worden door alle kinderen. Vanaf het Pompplein vertrekt de Sint via de Prins Hendrik Stichting tuin naar sporthal de Watertoren. De Sint vindt het erg leuk als alle kinderen meelopen in de optocht via de PHS zodat er een vrolijke stoet langs de bewoners gaat.

Feest

Rond 16.00 start het feest in de Sporthal voor alle kinderen die op de peuterschool en in groep 1 tot en met 4 op de basisschool zitten. Het feest zal om ongeveer 17.00 uur afgelopen zijn. Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer kleurplaten waarmee elke leeftijdsgroep een prijs kan winnen. De kleurplaten worden op de scholen en peuterspeelzaal afgegeven en op 21 november weer opgehaald. Voor kinderen buiten de Egmondse scholen is het mogelijk de kleurplaten op te halen bij Jongerencentrum de Wal in Egmond aan zee, hier kunnen de kleurplaten ook weer worden ingeleverd maar wel voor 21 november.

Tot dan

Sint en zijn pieten hopen zaterdag 23 november veel kinderen te kunnen begroeten.

Meer berichten