Leg de natuur, een foto van Frank Nieuwenhuizen.
Leg de natuur, een foto van Frank Nieuwenhuizen. (Foto: Frank Nieuwenhuizen)

Workshop natuurfotografie in Schoorlse Duinen

SCHOORL - Meer weten over natuurfotografie? Staatsbosbeheer biedt zaterdag 14 december in samenwerking met fotograaf Frank Nieuwenhuizen een workshop natuurfotografie in de Schoorlse Duinen aan. Deelnemers hoeven niet te beschikken over een professionele camera, want zelfs met een smartphone zijn goede resultaten te bereiken.

Begeleid door een ervaren fotograaf leren deelnemers in 3 uur meer uit hun camera te halen. Naast een stukje technische informatie gaat het tijdens de workshop vooral om 'leren kijken'.

Boswachterij Schoorl leent zich vanwege de diversiteit aan landschappen bij uitstek om deze te vertalen naar betere foto's. De workshop start om 13.00 uur in Buitencentrum Schoorlse Duinen met een korte introductie en een kopje koffie of thee. Daarna gaan de deelnemers naar buiten om betere en gevarieerde beelden uit de camera te halen. Honden zijn tijdens de workshop niet toegestaan. Aanmelden via www.staatsbosbeheer.nl/fotografieschoorl

Workshop start bij Buitencentrum Schoorlse Duinen aan Oorsprongweg 1 in Schoorl, tel.: 072-5093352. Openingstijden: maandag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur. Toegang is gratis, betaald parkeren van 10.00-19.00 uur.

Yvette van der Does
Meer berichten