Kun jij het hoofd koel houden?
Kun jij het hoofd koel houden? ((Foto: vincentdevriesfoto.nl))

Egmond zoekt koele kikker

EGMOND AAN ZEE - Er verdrinken er meer in het glas dan in de zee. Wie kent het gezegde niet? Laat je niet kennen en duik 1 januari 2020 mee tijdens de Nieuwjaarsduik in Egmond aan Zee. Een borrel na een verfrissende duik kan altijd nog én geeft ook nog eens meer voldoening. Duik jij mee?

Kom woensdag 1 januari 2020 ook naar het strand van Egmond aan Zee en duik mee de Noordzee in. Het ideale cadeau onder de kerstboom - of gewoon voor jezelf - bestel je via nieuwjaarsduik.egmond.nl. Voor zes euro krijgt de deelnemer ook een muts en gaat een euro naar het het goede doel: Stichting ALS.

Programma

De reuring en gezelligheid begint al zo rond 12.00 uur op het parkeerterrein bij de hoofd strandafgang van Egmond aan Zee. Naast een oliebollenkraam draait dj Timber waardoor de 'nieuwjaarsenergie' al goed voelbaar zal zijn. Vanaf 13.00 uur kunnen de mensen beginnen met omkleden, want om 13.30 uur begint de warming-up met de altijd energieke Renate de Goede. De duik zelf is om 14.00 uur.

Koudwatervrees

''Nog niet overtuigd? Trek (water)schoenen aan'', spreekt mede-organisator Tom Valkering uit ervaring, die als geen ander weet hoe leuk en gezellig het is om met z'n allen de zee in te duiken. Meer weten over de organisatie? Klik dan hier.

Tickets voor de Nieuwjaarsduik zijn verkrijgbaar via nieuwjaarsduik.egmond.nl.

Meer berichten