Midwinterduinloop Egmond.
Midwinterduinloop Egmond. (Foto: Sjoerd Tullenaar)

Voorinschrijving 40e editie Midwinterduinloop geopend

EGMOND-BINNEN- Hardloopschoenen aan en gaan! Le Champion houdt zaterdag 14 december de veertigste editie van de Midwinterduinloop in Egmond-Binnen. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 7,6 en 16,8 kilometer. De Midwinterduinloop is voor veel renners een ideale voorbereiding op de NN Egmond Halve Marathon of kwart marathon. Het parcours loopt door het Noordhollands Duinreservaat, het bos en over een deel van het parcours van de NN Egmond Halve Marathon.

Inschrijven kan online en bij RunX in Haarlem en Zaandam en bij Runnersworld in Alkmaar. Op de dag zelf is inschrijven mogelijk vanaf 9.30 uur in Sporthal de Schulp, Visweg 45, Egmond-Binnen. De inschrijving bedraagt zes euro inclusief duinkaart.

Prijzen

De winnaars per afstand bij zowel de mannen als de vrouwen komen in aanmerking voor prijzen, beschikbaar gesteld door RunX Zaandam. De start van beide afstanden is om 11.00 uur en ligt op 650 meter vanaf Sporthal De Schulp.

Bereikbaarheid

De organisatie raadt aan - wegens beperkte parkeergelegenheid - op de fiets te komen. Auto's worden begeleid naar de parkeerplaats van PWN en Gasterij Nieuw Westert aan de Oude Schulpweg, of naar de parkeerplaats van de camping aan de Sint Adelbertusweg. Vervolgens is het ongeveer vijftien minuten lopen naar de sporthal.

Kijk voor meer informatie over het evenement op www.lechampion.nl/evenementen of neem contact op via rimloopcommissie@lechampion.nl.

Meer berichten