Zingen met The Sea Sight Singers

Algemeen
The Sea Sight Singers.
The Sea Sight Singers. (Foto: aangeleverd)

BERGEN - Altijd al willen zingen in een koor? Dan is dit dé kans! Op zes dinsdagavonden vanaf maart kunnen liefhebbers op een plezierige, laagdrempelige manier het 'zingen in een koor' ervaren.

Deelnemers maken kennis met de gemengde koorgroep The Sea Sight Singers. Zij organiseert het project 'Learn to Sing' en geeft de belangstellenden (maximum 20) die koorervaring willen opdoen de gelegenheid deel te nemen. Het koor heeft ruimte voor tenoren en hoge sopranen, bassen, alten en mezzo in overleg.

Er wordt onder andere gewerkt aan stemvorming en ademtechniek. Daarnaast worden enkele nummers ingestudeerd, partituur wordt verzorgd. Het repertoire is divers, van vocal jazz, pop, close harmony tot het Nederlandse lied. Als afsluiting volgt een kleine presentatie waarin de resultaten van deze cursus ten gehore worden gebracht en familie en vrienden welkom zijn.

Learn to sing

Het project 'Learn to Sing' inclusief afsluitende presentatie (7 april) is op de dinsdagavonden 3,10,17,23,31 maart en 7 april van 20.00 tot 21.00 uur en vindt plaats in gebouw T&O, Kogendijk 42a Bergen, inloop vanaf 19.30 uur.

De kosten bedragen € 35,- over te maken op IBAN: NL43RABO 0152 5889 14 t.n.v. Zanggroep The Sea Sight Singers. Zangers zijn vrij om na 21.00 uur te blijven luisteren naar de reguliere repetitie van The Sea Sight Singers tot 22.15 uur.

Opgeven kan door naar de website www.seasightsingers.nl te gaan en de aanmelding hier af te ronden. Vragen? Mail naar info@seasightsingers.nl