Punt van discussie
Punt van discussie (Foto: Ravioli)

Verbouwplannen vuurtoren punt van discussie

Rubriek: satire met Ravioli en Michel Ranzijn

EGMOND AAN ZEE - ''Een punthoofd krijg ik ervan'', laat D. Etective uit Egmond aan Zee weten. Etective kreeg uit betrouwbare bron de laatste verbouwtekeningen in handen van de vuurtoren. ''Wat mij betreft mag de politiek hier een punt achter zetten'', zo luidt zijn standpunt. Volgens hem is de uitvoerder bezig om de laatste puntjes op de i te zetten en dat baart zorgen.

We hebben een lichtpuntje, want volgens D. Etective zijn er architectenbureaus die betere tekeningen maken: ''Geef mij maar een potlood en dan doe ik het even voor.'' De redactie heeft daarvan een voorbeeld ontvangen. Toegegeven: de maker van de uitgelekte tekeningen kan daar nog een puntje aan zuigen.

Hoogtepunt

Een woordvoerder van het betreffende bureau gaat niet in op de geruchten en snapt alle consternatie ook niet. ''We snappen het hele punt van de discussie niet. We zijn bezig om de vuurtoren te verbouwen om zo een nieuw hoogtepunt voor Egmond te creëren. Geloof me als ik zeg dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.'' Wordt vervolgd. Punt.

Meer berichten