Beleef de natuur op een bijzondere manier met een Natuurbelevingsconcert in het Buitencentrum Schoorlse Duinen
Beleef de natuur op een bijzondere manier met een Natuurbelevingsconcert in het Buitencentrum Schoorlse Duinen ((Foto: aangeleverd))

Natuurbelevingsconcert met stiltewandeling in Schoorl

SCHOORL - Beleef de natuur op een bijzondere manier op dinsdag 11 februari met een Natuurbelevingsconcert in het Buitencentrum Schoorlse Duinen. Aansluitend wordt een stiltewandeling door het bos en de duinen van Staatsbosbeheer georganiseerd. Ervaar de heilzame invloed van de natuur waarin je op je eigen manier verbinding met de natuur kunt voelen.

Violiste Martine Nijenhuis laat bij sfeervolle Keltische muziek beelden zien van het Kennemer duingebied. De muziek in de hartstemming 432 Hz vult Martine aan met geuren, kleuren, natuurgeluiden en gedichten. De stiltewandeling is onder leiding van de Schoorlse Duinengids. Na een aantal zintuigprikkelende opdrachten loopt de groep in stilte door de Schoorlse Duinen. Deze persoonlijke rijke en positieve ervaring in stilte is een mooi cadeau aan jezelf.

Aanvang van het concert is 10.30 uur. Deelname: € 20,00 p.p., inclusief koffie of thee. Het hoogste duin wordt beklommen, daarom is de wandeling minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via: www.staatsbosbeheer.nl/natuurconcertschoorl.

Buitencentrum Schoorlse Duinen, Oorsprongweg 1, 1871 HA Schoorl. Openingstijden: maandag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis. Betaald parkeren van 10.00 tot 19.00 uur.

Meer berichten