Zangeres Claudia Copier en pianist Thomas Böttcher nemen de luisteraar mee op een wereldreis langs diverse muziekculturen en taalgebieden.
Zangeres Claudia Copier en pianist Thomas Böttcher nemen de luisteraar mee op een wereldreis langs diverse muziekculturen en taalgebieden. ((Foto: aangeleverd))

Verlangen in de Ruïnekerk

BERGEN - Het Portugese woord 'saudade' laat zich niet eenvoudig vertalen; het omvat universele begrippen als heimwee, verlangen, weemoed en nostalgie. Maar altijd is de 'saudade' doordrenkt van de schoonheid en de passie die het verlangen zelf met zich meebrengt. Het concert van het duo Saudade Mundial gaat hierover en vindt 6 maart plaats om 20.00 uur in de Ruïnekerk in Bergen - mis het niet!

'Saudade' is universeel. Dat bewijzen de liederen in dit programma, dat overigens voor een groot gedeelte uit eigen composities bestaat. Zangeres Claudia Copier en pianist Thomas Böttcher nemen de luisteraar mee op een wereldreis langs diverse muziekculturen en taalgebieden. Laat u betoveren door de expressieve stem van Claudia Copier en de prachtige pianobegeleiding van Thomas Böttcher! 'Saudade Mundial': Vurige impressies uit Zuid-Amerika. Lyrische chansons met een klassiek fundament. Een programma dat muzikale grenzen overschrijdt.

Kaarten reserveren via Ruïnekerk

Yvette van der Does
Meer berichten