BSG 100 jaar: met dj Snelle

Algemeen
DJ Snelle.
DJ Snelle. (Foto: aangeleverd)

BERGEN - Het zal velen inmiddels niet ontgaan zijn: De Berger Scholengemeenschap bestaat 100 jaar. Na activiteiten als Heel BSG Bakt, de grootse reünie, de bench art contest, masterclasses van o.a. Mei-Li Vos en Elske Doets, de diner-dansants in 't Sluisje, deelname met 100 leerlingen aan rondje Bergen en de Ping Pong Challenge is het tijd voor een groots schoolfeest waarmee de festiviteiten in het kader van het 100-jarig bestaan van de school worden afgesloten. Dinsdag 31 maart vindt Het Feest van de Eeuw plaats in de Podium Victorie in Alkmaar.

Kers op de taart

Alle BSG-leerlingen en personeelsleden zijn uitgenodigd. Tijdens de feestelijke avond draaien DJ's, speelt een band bestaande uit leerlingen en docenten nummers uit de BSG top 100 en zal als kers op de taart #1 artiest SNELLE een spetterende show verzorgen.

Snelle heeft zowel een MTV EMA Award en een Edison gewonnen en staat in oktober twee avonden in een uitverkochte AFAS Live, maar heeft tijd gevonden in zijn drukke schema om op het BSG-feest op te treden. Snelle is bekend van de hits 'Reünie', 'Lippenstift' en 'Smoorverliefd'. Dit laatste nummer waarschuwt jongeren voor de gevaren van telefoongebruik op de fiets, nog leerzaam ook dus!

Dit grote feest is het sluitstuk van alle festiviteiten in het kader van 100 jaar BSG, vanaf dan kijkt de school vooruit naar de volgende 100 jaar.