Koffieconcert met Martin Rozema en strijkers

Algemeen
Fluitist Martin Rozema,].
Fluitist Martin Rozema,]. (Foto: aangeleverd)

SCHOORL - Kom op de koffie in De Blinkerd in Schoorl tijdens de sfeervolle muziekochtenden. Zondag 1 maart om 11.00 uur spelen Martin Rozema (dwarsfluit), Loekie van der Heide (viool), Hilka Jelsma (altviool) en Frank Rutgers (cello) werken van W.A. Mozart, J.C. Bach en Thijs van Leer.

Martin Rozema heeft gestudeerd bij Eugenie van der Grinten in Alkmaar en daarna bij Michel Léfèbvre in Maastricht. Hij speelt nog regelmatig tijdens concerten met verschillende orkesten, kamermuziekverbanden. Tevens is hij als fluitdocent verbonden aan de Muziekschool Heiloo en Artiance. Frank Rutgers studeerde cello aan de conservatoria van Den Haag en Rotterdam bij Fred Pot en Marien van Staalen. In 1990 behaalde hij het diploma Uitvoerend Musicus. Loekie van der Heide studeerde aan het conservatoria van Alkmaar.en Maastricht. Naast haar werk als viooldocente is ze vaste concertmeester van het Begeleidingsorkest voor Noord-Holland. Hilka Jelsma studeerde aan het Conservatorium van Rotterdam Altviool en Muziek en Beweging. Naast haar werkzaamheden als docerend en uitvoerend musicus geeft ze les aan de Hogeschool Inholland en coacht ze studenten.

Entree 12,50 (inclusief koffie en gebak) Kaarten kunnen besteld worden via www.deblinkerdschoorl.nl en voorafgaand aan de voorstelling kaarten aan de kassa.

Violiste Loeki van der Heijden.
Cellist Frank Rutgers.