Thank God it's Friday in de Taverne

Algemeen
DJ's Frank en Guido.
DJ's Frank en Guido. (Foto: Taverne Bergen)

BERGEN - Vrijdag 28 februari speelt Thank God It's Friday. DJ's Frank en Guido draaien dan lekkerste disco, funk en soul en alles waar we verder op kunnen blèren en dansen - het maakt niet uit of het 70's ,80' 90's of 00's is - als het maar knalt en beweegt. 40 up? 40 up yours! tussen 22.00 en 3.00 uur, en de entree is gratis. Voor het volledige programma van de Taverne: www.tavernebergen.nl






























































Aanvang 22:00, vrij entree



Zaterdag 29 februari: Rob Klerx & The Secret





Rob Klerkx & The Secret doorbreekt de grenzen van muzikale genres. Ze betitelen hun muziek als 'explosive americana', maar eigenlijk is het veel meer dan dat.

De muziek gaat van rechttoe-rechtaan pop tot southern rock met soms psychedelische kanten, beïnvloed door de rijke songwriting historie van Nashville. De band zoekt de juiste balans tussen experimentele muziek en makkelijker behapbare muziek, ook bij hun optredens.

Aanvang 21.00 uur, gratis entree


Check: https://www.youtube.com/watch?v=XsIeDasHIsk


Aanvang 21:00, vrij entree

 

Zondag 1 maart: Richville

Voor liefhebbers van The Band en Little Feat,
check it out! https://www.youtube.com/watch?v=juCjwbzWHV8

New album on the way

Aanvang 17:00, vrij entree


--

Cafe de Taverne


Karel de Grotelaan 1
1861 KH Bergen NH
www www.tavernebergen.nl
mail info@tavernebergen.nl
twitter @tavernebergen
www.facebook.com/tavernebergen

Disclaimer
De informatie in dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en heeft daarmee de status vertrouwelijk. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van een van de bedrijven (Rodi Media B.V., Rodi Rotatiedruk B.V. en Rodi Verspreiding B.V.) binnen de Rodi Holding B.V.. Rodi Holding B.V. wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van een onjuiste, onvolledige en ontijdige verzending en ontvangst van de inhoud van deze e-mail. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele virussen. U wordt verzocht bij onjuiste adressering de afzender direct te informeren en het bericht te vernietigen. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van het e-mailbericht contact met de afzender op te nemen. Indien u niet akkoord gaat met bovengenoemde voorwaarden dient u deze e-mail direct te retourneren aan verzender, o.v.v. "niet akkoord disclaimer" en dient deze e-mail als niet verzonden te worden beschouwd. Bij gebruik van de inhoud van deze e-mail aanvaardt u de disclaimer.